Skip to main content

Dostava


 • Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom POST EXPRESS koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 19h.

  Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381638955338 ili putem email-a Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi i ne uspe da Vas kontaktira na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine, odnosi pošiljku u poštu i šalje obaveštenje SMS porukom gde je možete preuzeti. U ovom slučaju je važno da pošiljku što pre preuzmete iz pošte, s obzirom da će Vam za svaki provedeni dan u pošti biti naplaćena ležarina od 15 RSD prilikom preuzimanja. Pošiljka koja nije preuzeta može stajati u pošti maksimum 20 dana (uključujući i vikende) a nakon tog perioda će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 • Cena isporuke

  Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čija je vrednost veća od 4.900 RSD je BESPLATNA, a za sve porudžbine koje su manje od tog iznosa, cena dostave je po trenutnom cenovniku kurirske službe Post Express koji možete pogledati ovde.

  Obratite pažnju na sve stavke koje ulaze u konačnu cenu dostave na kućnu adresu, a to su masa pošiljke (gramaža jedne kutije čaja je 50 grama, a bočice 90 grama) + rukovanje otkupnom pošiljkom (fiksno 30 din.) + vrednost otkupa (1% od iznosa).

  Možete koristiti kalkurator dostave kurirske službe POST EXPRESS koji se nalazi ovde i tu opciju izaberete pri kreiranju porudžbine.

  UKOLIKO POŠILJKA NEMA OTKUP, CENA DOSTAVE ĆE BITI ZNATNO MANJA, odnosno ako iznos porudžbine uplatite direktno na naš račun koji možete videti ovde.

  PRIMER: ukoliko kupite jedan suplement čija je masa 0,1kg i naznačite da zelite da platite pouzećem 2.490 din, kalkulacija će biti sledeća: 

  Obračunata poštarina:

  Po masi: 350,00 din

  Po vrednosti: 24,90 din

  Rukovanje odkupnom pošiljkom: 30,00 din

  Ukupna cena: 404,90 din

  Ukoliko želite da Vam se pošiljka dostavi na adresu, a želite da smanjte cenu dostave, odnosno da platite cenu dostave samo po stavki masa 350 din., možete nam uplatiti iznos porudžbine elektronski direktno na naš račun koji možete videti ovde (uplaćujete iznos porudžbine bez cene dostave, a iznos dostave 350 din. plaćate direktno kuriru po preuzimanju pošiljke). U tom slučaju, prilikom poručivanja označite opciju da želite da uplatu izvršite na račun i mi ćemo Vam poslati e-mail čim evidentiramo uplatu.

  Od 01.01.2024. kurirska služba Post Express je ponudila još jedan model dostave, a to je isporuka na šalteru Pošte ili na paketomatu, što takođe možete videti u cenovniku Poste express-a ovde i izračunati u kalkulatoru Post Express-a ovde. Pri izračunavanju cene dostave, morate u opcijama naznačiti vrstu usluge:

  1. izaberite opciju danas za sutra ako želite da Vam se pošiljka bude uručena na adresu

  2. izaberite opciju danas za sutra-isporuka u pošti, ako želite da Vam pošiljka bude isporučena na šalteru Pošte

  3. izaberite opciju isporuka na paketomatu, ako želite da Vam pošiljka bude isporučena na paketomatu Pošte

  Kada odlučite koji model dostave želite, to morate pri poručivanju i da nam naglasite u delu NAPOMENA.

  Rok isporuke

  U zavisnosti od raspoložive količine poručenih proizvoda, očekivani rok isporuke je 72h (vikend ne ulazi u satnicu isporuke). Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

  Način plaćanja

  Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na više načina:

  1. plaćanje pouzećem – gotovinski u trenutku isporuke

  2. plaćanje na račun – uplatom na račun u pošti ili banci (direktno ili elektronski)

  Plaćanje pouzećem

  Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste poručili putem našeg sajta, plaćanje porudžbine se vrši u gotovini u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe Post Express.

  Plaćanje na račun

  Za porudžbine čije se plaćanje vrši uplatom na račun, rok za uplatu je 3 radna dana od slanja potvrde porudžbine na e-mejl adresu navedenu u porudžbini. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, pošti, banci i sl. Uplatnicu popunjavate na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine. Proizvodi će biti rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate nakon tog roka po osnovu istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala i ako trenutno nemamo na raspolaganju poručeni artikal, o tome obaveštavamo potrošača putem e-mejla navedenog u porudžbini. 

Free Shipping

Besplatna dostava

za porudžbine preko 4900 rsd
100% money back

100% povraćaj novca

garancija
24-hour

24-časova

telefonska podrška

ORGANIC INDIA

Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

 • FABIOM doo

  Direktni zastupnik
  ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

  Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

  +381638955338

Follow us

Ocenite nas na Google

Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
Dizajn SaintArt Designs