Skip to main content

O brendu


ORGANIC INDIA® je nekada bila mala porodična fabrika (osnovana  1997.), a danas je kompanija čiji se proizvodi distribuiraju u 40 zemalja širom sveta.

Fabrika ORGANIC INDIA® se prostire na 10 hektara i samoodrživa je što se tiče energije koju koristi.

ORGANIC INDIA® sertifikovani organski proizvodi su u skladu sa strogim međunarodnim standardima; garantuju da u njima nema toksičnih hemikalija, herbicida i pesticida koji su štetni po zdravlje ljudi.

ORGANIC INDIA® je strastvena u podizanju standarda u organskoj industriji. Trenutno je među retkim biljnim kompanijama u Indiji koje su dobile HACCP, GMP, ISO 9001-2015 i košer sertifikate. Poseduje sertifikate:  GMO FRE, EU ORGANIC, INDIA ORGANIC, EART SEER, HACCP, USDA ORGANIC, OU KOSHER, ECO CERT. Od očuvanja semena do setve, od uzgoja do žetve, od obrade do proizvodnje kroz prodaju i marketing, svaki korak na putu je svedočanstvo njihove posvećenosti integritetu, odgovornosti za holističko osiguranje kvaliteta.

U srcu brenda ORGANIC INDIA® je njihova posvećenost da budu živo oličenje ljubavi i svesti u akciji. Sarađuju sa hiljadama malih porodičnih farmera u Indiji i na kultivaciji desetina hiljada hektara održivog organskog poljoprivrednog zemljišta.

Svi ORGANIC INDIA® proizvodi podržavaju zdravlje i napravljeni su sa velikom pažnjom. Svaki proizvod je jedna karika u lancu povezanosti između majke prirode, njihovih farmera i krajnjeg kupca.

Odabirom brenda ORGANIC INDIA® krajnji kupac dovršava ovaj lanac, aktivno učestvuje u njihovoj misiji stvaranja održivog okruženja istinskog zdravlja, pružanja obuke i dostojanstvenog života poljoprivrednicima u indiji. Svi njihovi farmeri su obrazovani u organskim i biodinamičkim poljoprivrednim praksama. Kompanija ORGANIC INDIA® plaća sve naknade vezane za dobijanje neophodnih organskih sertifikata, a zatim otkupljuju ubrane useve i začinsko bilje po premium tržišnoj ceni.

Vizija brenda
ORGANIC INDIA®

Biti vozilo svesti na globalnom tržištu stvaranjem holističkog, održivog poslovnog modaliteta, koji inspiriše, promoviše i podržava istinsko dobro i poštovanje svih bića i majke prirode.

Misija brenda
ORGANIC INDIA®

Biti pouzdan i inovativan globalni lider u pružanju originalnih organskih True Wellness proizvoda i rešenja za svestan, zdrav život.

Vrendosti brenda
ORGANIC INDIA®

Služba svima, potpuni integritet, apsolutna posvećenost kvalitetu, poštovanje i odanost majci prirodi, bez kompromisa u tome da budemo ono što jesmo.

Obaveza brenda
ORGANIC INDIA®

Da isporučimo originalne organske proizvode našim potrošačima. Da uvedemo jedinstven i uspešan poslovni model koji je posvećen usluzi i integritetu i koristi svima.

Pismo brenda O ORGANIC INDIA® 

„Svaki korak koji učinimo kao kompanija je sa namerom da poštujemo planetu i svaku ruku i srce zbog kojih ORGANIC INDIA napreduje.”

Za našeg potrošača i za planetu, ostajemo posvećeni podizanju standarda u 2023. godini o tome šta znači biti društveno odgovorna kompanija koja promoviše zdrav i svestan život.

U kompaniji ORGANIC INDIA®, shvatamo da naša odgovornost ide dalje od ponude čistih, organskih biljnih proizvoda do toga da budemo pravi gospodari zemlje koji neguju svaki usev kroz ciklus rasta i dalje. Od zdravlja zemljišta do dobrobiti naših farmera-partnera do ekološki svesnih metoda proizvodnje, uzbuđeni smo što ćemo nastaviti da igramo aktivnu ulogu u narednim godinama, fokusirajući se na regeneraciju i vraćanje.

Naša strast je da pomognemo ljudima da preuzmu brigu o sopstvenom zdravlju kroz transparentnost, obrazovanje i inovacije proizvoda koji koriste moć biljaka na nove načine. Bez obzira da li se u vašu svakodnevnu šolju čaja uliva blagotvorno bilje i začine; ili čineći biljne suplemente pristupačnijim za podršku kognitivnom zdravlju, zdravlju imuniteta i varenju – funkcionalnost je ključna u svakoj od naših vremenski testiranih formula.

Velika promena dolazi zajedničkim radom. Ponosni smo saveznici Regenerativne organske alijanse (ROA) – progresivne organizacije koja postavlja najviše standarde u potrazi za zdravljem zemljišta, dobrobiti životinja, ekonomskom stabilnošću i pravednošću za radnike širom sveta. ROA je uspostavila Regenerativnu organsku sertifikaciju (ROC) zasnovanu na ovim principima i nadovezuje se na postojeće organske sertifikate i sertifikate za poštenu trgovinu. U narednoj godini ćemo tražiti ROC za vodeću biljku TULSI Holi-Basil.

Od 2015. godine smo ponosna B Corporation, cenjena neprofitna organizacija koja zahteva i inspiriše preduzeća da dostignu najviši nivo proverenih društvenih, ekoloških i ekonomskih performansi. ORGANIC INDIA je dobila sertifikat „Najbolje za svet“, koji je dodeljen samo 10 procenata najboljih B korporacija u 2018. i 2019. godini. ORGANIC INDIA je 2022. godine dobila priznanje „Najbolje za svetsku zajednicu“, što je kompaniju svrstalo u sam vrh 5 procenata od više od 4.000 sertifikovanih B korporacija. Čast nam je što smo među drugim vodećim brendovima kao što su Dr. Bronner's i Patagonia.

Svaki korak koji preduzimamo kao kompanija je sa namerom da poštujemo Zemlju i svaku ruku i srce zbog kojih ORGANIC INDIA napreduje. Od obezbeđivanja pravičnih plata i ugradnje regenerativnih poljoprivrednih metoda do proizvodnje u našem LEED Platinum sertifikovanom objektu, naše prakse su usmerene na stvaranje svetlije, saosećajnije budućnosti.

 

Zahvalni smo što vas imamo

ORGANIC INDIA®  tim

ORGANIC INDIA

Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

  • FABIOM doo

    Direktni zastupnik
    ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

    Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

    +381638955338

Follow us

Ocenite nas na Google

Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
Dizajn SaintArt Designs