Skip to main content

Da se upoznamo


Ja sam Bojana Stojadinović, vlasnica firme FABIOM DOO, koja je uvoznik čajeva i suplemenata brenda ORGANIC INDIA®.

Trnovit je put bio dovesti ovakav svetski brend na naše tržiše i ispoštovati sve procedure oko uvoza i registracije proizvoda. Prava je hrabrost bila upustiti se u ovakav pohod, uzeći u obzir samo činjenicu da roba putuje iz Indije mesec dana, a ostale peripetije da i ne pominjem.

Ali zaista ovakav brend zaslužuje svaki uložen napor.

Bojana Stojadinović

ZAHVALNOST PRE SVEGA

Pre svega želim da se zahvalim mom suprugu na bezrezevnoj podršci i obavljanju tehničkog dela posla,  bez koga sve ovo ne bi bilo moguće. Zahvaljujem se mojoj deci, sestrama i roditeljima na neprestanom davanju vetra u leđa i verovanju u mene. Takođe velika zahvalnost ide i mojim mnogobrojnim prijateljima koji su uvek moj čvrst oslonac i koji su tu uvek da me podsete ko sam i pridrže kada padnem. Posebna zahvalnost ide mojoj prijateljici Barbari Haring iz Slovenije, koja me je pre mnogo godina uvela u čarobni svet Tulsija.

NEŠTO O MENI

Po struci sam Profesor fizičkog vaspitanja i fitnes trener, ali i Reki Usui i Kundalini terapeut, Energetski psiholog, Praktičar Bahovih cvetnih esencija, Intuitive and success coach, Theta healing terapeut.

Kao što moja zanimanja i interesovanja to potvrđuju, psiho-fizički balans mi je veoma važan. Još u ranim dvadesetim sam shvatila da jedno bez drugog nije moguće i stalno sam pronalazila nove metode kako bih ga dostigla i bila u harmoniji sama sa sobom.


Mnogo puta sam se uverila i na ličnom i na primeru ljudi oko sebe, da je veoma važno kako se osećamo i koje nam se misli motaju po glavi.


Da li smo svesni svojih blokada i da li radimo na njihovoj deblokadi? Koja su naša uverenja, da li nam služe ili ne, da li smo sposobni da ih menjamo za naše najveće dobro? Koji su to programi po kojima živimo i da li smo u stanju da ih reprogramiramo?


Sve se to odražava na naše fizičko telo, koje nam uvek u početku daje male signale, a onda oni postaju sve veći i veći ukoliko ne osvestimo šta je to što nas vodi u bolest.


KAKO JE SVE POČELO…LJUBAV NA PRVI GUTLJAJ…

Kao i svi, tokom sazrevanja imala sam mnogo uspona i padova. Fizičko vežbanje je uvek bilo prisutno, kao i zdrava ishrana ali i takozvani rad na sebi. Posle rođenja drugog deteta, upala sam u mašinu. Privatan posao, dvoje dece, lične potrebe…

Rastrzanost između svih obaveza zahtevale su da se još dublje povežem sa sobom, da bolje posložim sve u svojoj glavi, jer je stres  već počeo da se odražava na moje zdravlje.

U pravom trenutku (2017.), moja prijateljica Barbara, mi je poklonila TULSI ORIGINAL® čaj brenda ORGANIC INDIA®.

Prvi gutljaj je bio dovoljan da osetim energiju koju kraljica bilja TULSI nosi.
Ti nivoi ukusa, aroma, miris, osećaj blaženstva tokom ispijanja…bili su neverovatni.

TULSI mi je u pravom trenutku došao i postao moj veliki saveznik u dostizanju psiho-fizičkog balansa.

Od tada, svako jutro, bilo da je leto ili zima, mi počinje ispijanjem nekog od mnogobrojnih TULSI čajeva. Ubrzo potom, uvela sam naviku da i tokom dana popijem određeni čaj, ne samo ako sam prehlađena već ako mi treba dodatna energija ili ako mi je potrebno da mi se razbistre misli ili opuštanje pred spavanje.

Veoma mi je važno što su čajevi Brenda ORGANIC INDIA® 100% organski i sertifikovani, što su kesice čajeva napravljene od nebeljenog papira biorazgradivih vlakana i bez heftalica.

ČAJEVI SU OBEZBEDILI STOPROCENTNO POVERENJE U BREND

Pošto sam se uverila u mnogobrojne benefite čajeva i vise nisam mogla bez njih, odlučula sam da isprobam i ostale proizvode Organic India®.

Prvo sam isprobala BRAHMI -  suplement za mentalni balans.

Prve efekte sam osetila već posle 7 dana.

Bila sam presrećna i prezahvalna što postoji nešto tako jednostavno, a moćno, organsko, a dostupno, da pomogne ljudima da se izbore sa problemima i zahtevima svakodnevnice. Velika je blagodet što postoje takvi dodaci ishrani koji pomažu ljudima da se osnaže i prebrode sve ono što ih muči i sami tim da spreče mnogobrojne bolesti savremenog sveta.

Potom sam pila suplement ASHWAGANDHA,
suplement za energiju, vitalnost i oslobađanje od mentalnog, fizičkog i emocionalnog stresa
.

Nakon toga sam iskombinovala ta dva suplementa. Brahmi za fokus i mentalnu jasnoću ujutru, a kao antistres Ashwagandhu uveče.

Kada sam imala problem sa crevnom florom, pila sam suplement Triphala i za par dana su bili vidljivi prvi rezultati. Što su dani odmicali, sve više i više sam osećala blagodeti ovog suplementa.

S’ obzirom da pored treninga u sali, redovno trčim i polumaratonac sam, podršku sam našla u suplementu FLEXIBILITY, koji mi podmazuje i štiti zlogobe, smanjuje upale, poboljšava pokretljivost, podržava izdržljivost…


I tako redom…

Koji god da sam problem imala, pomoć sam potražila u širokoj paleti suplemenata ORGANIC INDIA®.


Vrlo mi je važno da su  suplementi brenda ORGANIC INDIA® 100% organski i veganski, njihov kvalitet potvrđuju mnogobrojni svetski sertifikati. Takođe mi je bitno i to što u sastav suplemenata ulaze cele biljke, a ne ekstrakti.


Ljudima oko sebe sam preporučivala da isprobaju suplemente koji su im bili potrebni i zaista svi su se uverili u njihovo moćno dejstvo.


PREPORUKA OD SRCA

Preporučujem svima organske čajeve i suplemente ORGANIC INDIA®, da se uvere u blagodeti koje nude, da ih podrže i osnaže.

Želim svima da vode “zdrav i svestan” život kako i poručuje slogan brenda Organic India®.

Moje uverenje je – da čim smo došli na ovaj svet, vredni smo da ga odživimo kvalitetno u svakom smislu. To ćemo uspeti samo ako smo psiho-fizički zdravi i u balansu sami sa sobom.

Organic India® je moćan saveznik da unapredimo svoje zdravlje i živimo svesno i kvalitetno.

ORGANIC INDIA

Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

  • FABIOM doo

    Direktni zastupnik
    ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

    Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

    +381638955338

Follow us

Ocenite nas na Google

Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
Dizajn SaintArt Designs