Skip to main content

Čudesna biljka - Brahmi Gotu kola

Brahmi (Gotu kola) je biljka koja je jedan od najmoćnijih adaptogena na svetu.

Šta su to adaptogeni?

Adaptogeni su biljke koje deluju protiv stresa bilo koje vrste. Stimulišu oporavak organizma i podižu potencijal tela. Često ih opisuju kao metaboličke regulatore koji povećavaju sposobnost tela da se prilagodi i izdrži stresne situacije i promoviše oporavak od stresa. To su biljke koje svojim blagim i upornim dejstvom balansiraju naš organizam tako što deluju na endokrini, nadbubrežni i imuni sistem i tako pomažu organizmu da postigne ravnotežu. Osim što štite telo od negativnih posledica stresa, ove biljke podižu raspoloženje, jačaju imunitet, povećavaju fizičku i mentalnu izdržljivost, jačaju koncentraciju i doprinose hormonalnom balansu. Adaptogeni deluju u skladu sa potrebama našeg organizma: na primer, ako imamo previsok nivo nekog hormona, one će uticati na njegovo spuštanje, a ako je nivo prenizak, pomoći će da se podigne – sve dok se ne izbalansira i ustali.

Koji su benefiti Brahmija?

Brahmi poboljšava učenje, koncentraciju i pamćenje. Utiče na mentalni balans i jača nervni sistem. Poboljšava raspoloženje i nudi osećaj stabilnosti.

Koje su indikacije za Brahmi?

Ako je osoba rasejana, senilna, ansiozna ili depresivna ili ako ima loše pamćenje i slabu koncentraciju, Brahmi će joj pomoći jer podmlađuje moždane ćelije i deluje hao odlična hrana za mozak.

Šta kažu medicinska istraživanja za Brahmi?

Brahmi pomaže da se smanji lučenje hormona stresa kortizola, a podstiče lučenje hormona sreće serotonina. Pomaže da se poveća dužina i granjanje dendrita – nervnih ćelija u mozgu. Brahmi neutrališe slobodne radikale i sprečava neurodegenerativne promene u organizmu kao što su Alchajmerova bolest, Parkinsonova itd.

U kojim sve proizvodima ORGANIC INDIA® je zastupljen Brahmi?

Svi proizvodi ORGANIC INDIA® su organski, sertifikovani i sigurni za dugotrajnu upotrebu, bez neželjenih efekata.

  • Pregleda: 1210

ORGANIC INDIA

Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

  • FABIOM doo

    Direktni zastupnik
    ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

    Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

    +381638955338

Follow us

Ocenite nas na Google

Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
Dizajn SaintArt Designs